motorcrossnieuws.com-logo

STB Racing / MX Scouting Rijder Michael Boon Kampioenshuldiging & Jaarverslag 2013

Afgelopen Zondag 01-12-2013 werd dan eindelijk Michael officieel gehuldigd als Kampioen MON Noord Oost 65cc gw 2013! Dit gebeurde tijdens een feestelijke middag met kampioenshuldiging in de kantine van de MC Flying Boetoe te Joure. Michael kende een super seizoen bij de MON Noord Oost met 8 podium plaatsen van de 9 verreden wedstrijden (1 niet gereden) waarvan 5 dagzeges, Werd Michael op overtuigende wijze kampioen!

Lees meer...

Podium plaats voor het STB Racing Team tijdens supercross in Zuidbroek

Het STB Racing Team was tijdens de Supercross in Zuidbroek met drie rijders vertegenwoordigt. Michael Boon, Glen Hoogkamer en Jessy Neeleman gingen tot het uiterste en streden voor de podium plaatsen. Op vrijdag moesten Glen en Michael aan de bak. De beide rijders hadden op donderdag al drie trainingssessies afgewerkt en het circuit verkent.

Lees meer...

Jessy Neeleman tijdens supercross aan de start voor het STB Racing Team

De 17 jarige Jessy Neeleman die gisteren kampioen werd in de MX2 jeugd open zal tijdens het winterseizoen de supercrossen rijden voor het STB Racing Team. Dat Jessy kan supercrossen en voor de podium plaatsen kan gaan strijden heeft hij al meerdere malen bewezen. Zodra het supercross seizoen is afgelopen zal er gekeken worden naar een langdurige samenwerking.

Lees meer...

Glen Hoogkamer op het podium in Lelystad

Glen Hoogkamer reed afgelopen zondag een open beker wedstrijd in Lelystad en Glen had er enorm veel zin in. Op zaterdag was Glen ook al in Lelystad wezen trainen om de motor in te rijden. Op zaterdag was de baan erg zwaar gelukkig was de baan op zondag een stuk droger.

Lees meer...

Michael Boon 3e plaats tijdens laatste DMX Noord te Marum

Zondag 6 okt was de verplaatste DMX Noord wedstrijd te Marum aan de beurt, doordat deze wedstrijd verplaatst was was dit nu de laatste wedstrijd van de DMX Noord competitie. Net als altijd had de MCMO Marum er alles weer aan gedaan om het circuit GP waardig te krijgen en ook deze keer was dat weer super gelukt.

Lees meer...